zondag 27 april 2008

Weer een weekend overleeft in Vegas

Het was weer tof dit weekend :) Ik heb maar 9 minuten internet @ het hostel, dus ik recap ff kort.

Vrijdagochtend eerst ff de nieuwe Harold & Kumar gechecked @ de bios van The Orleans. Escape from Guantanamo Bay. Lache filmpje wel :)

Daarna op naar The Bellagio om te kijken hoe Steve's vriendin het zou doen @ de WPT ladies final. Er komt nog veel kijken bij zo'n opname, en we moesten ook goed enthousiast doen bij key-momenten :) Veel bekend-van-tv'ers zag ik hier: Mike Sexton ( dankzij Steve sta ik samen met hem op de gevoelige plaat), Men het mastertje (tering wat is die klein), Marcel Luske, gobboboy... Helaas finishte Donna 5e, nadat ze AQ allin smeet na een UTG raise (ze had een push or fold stack). UTG had AK en er was nog hoop na de JTx flop, helaas was de turn een Q. Er kwam geen K meer voor een splitpot (en de Kc was geen out meer ook).

Heel onze tribune-kant stroomde leeg omdat Men met z'n posse hun contender als 6e het veld hadden zien ruimen. Ik gapte nog snel ff wat goodies mee en peerde em. We gingen eten @ the bellagio en het was goeooeoeoeoed. Seabass pwnage.

Daarna nog ff in de Fontana Bar gezeten en vanaf het balkon de fonteinen vastgelegd. Zal ik ff uppen morgen/overmorgen.

Vandaag 100 dollar down weer, ik heb 1 hand gewonnen met een pot van 6 dollar ( en die moest ik zefs nog bluffen lols). Beetje jammer en ik sta -100 op m'n roll pakweg.

Daarna ff gaan flipperen om van de frustratie af te komen, en toen belde Steve of dat ik al gegeten had. Nee, en we gingen all u can eat sushi kanen :) Daarna nog ff naar wat casino's gegaan en toen dropte Steve me bij het hostel af.

Morgen ff schieten op de schietbaan en bowlen ofzo....Shud b fun :) Ik breid m'n verhaal later nog wel uit.

Laterss.

4 opmerkingen:

ルディ zei

Net weer bijgelezen; jammer dat je down staat, maar wel leven als een koning zo te zien. Ik krijg zo wel zin om ook eens te gaan.

Ik besloot vorige week na een maandje niet spelen maar even mijn overgebleven 2 hele freeroll-euro's weg te gooien op de nieuwe .01/.02 tafels van T6, maar het is inmiddels 35 euro geworden; misschien leer ik het nog eens :p

Jelle zei

Hehe :)

Ja leven als een koning wil hier ook wel. Ik zit ook damn veel uit de Japanse keuken te eten, wel sick.

Ik ben maybe trouwens wel weer in Japan als jij er ook nog bent, dan moeten we maar even meeten ofzo :P

ルディ zei

Moeten we zeker doen 8)

Overmorgen trouwens weer naar Nagasaki voor een dag of 10!

Jelle zei

Nijs :)