woensdag 23 april 2008

200 dollars down

Gister ging het weer slecht met poker, in totaal iets van 220 dollar down. Het meeste verloor ik toen ik een allin callde.
De kerel tegen wie ik speelde was een regular @ The Orleans, en had me eerder uit een pot gebluffed toen ik veel te passief speelde ( Ik had 55, raisde pf en hij callde, ik zat in position. Flop kwam overcards, check check, turn nog een overcard, check check, hij fired een potbet op de river en ik fold maar, hij showed K8s en had het bord gemist).

Afijn ik had JJ en open. Ik word gelimpcalled door bovengenoemde kerel. Flop komt 245os, ik zit in positie en bet 2/3 pot als er naar me toe gechecked word. Opponent called. Turn is een 10 en er word naar me toe gechecked. Ik bet weer 2/3 pot en m'n opponent moved in voor 99 dollar meer. Alle schijn heeft het natuurlijk dat ik beat ben, en ik denk een paar minuten na. Ik kon hem niet op een hand zetten en maak een herocall in de hoop dat ie z'n AT ofzo gehit heeft op de turn. Hij showed A3 en ik ben drawing dead.

Ik was wel redelijk ziek van m'n call, want die was uberslecht. Ik moet echt leren om te gaan met slecht runnen I guess. Meer focussen op de long run.

Ik rebuyde en bleef nog ff zitten, waarna ik werd gemoved naar een andere tafel (het was een must move game). Hier nog 1 rondje gedaan en toen geloofde ik het wel. Het ging niks meer worden. Er waren ook veel te veel regulars verder, alle donkies die ik eerder gespot had waren alweer leeggetrokken.

Ik heb gister verder niet meer gepokerd, want als ik een grote fout maak duurt het altijd ff voordat ik er weer overheen ben. Ik ga ff wat softere games opzoeken de komende dagen denk ik. Ik ben nog steeds 100 dollar up, dus dat is tenminste nog iets :)

Gisteravond ben ik maar ff naar Circus Circus gegaan en heb een beetje in de arcade gehangen (die Spiderman speelt echt goed), en daarna heb ik een paar uurtjes bij slots a fun zitten donken op de 1 dollar minbet blackjack tafel. Cheap vermaak, beetje geluld met darters (er is een tournooi aan de gang @the Riviera, met naar verluid 4000 spelers), coronaatje erbij en martingalen. Het ging aanvankelijk redelijk goed en ik had een tientje winst ofzo. Toen verloor ik echter heel wat handen, waaronder een gedubbelde 11 (8+8 dollar, ik hitte 1 of ander lage kutkaart tegen een goede kaart voor de dealer). Uiteindelijk weer een beetje opgeklommen, ik verliet de tafel met 8,5 dollar verlies. Boeide niet zo dus.

Toen ik terug was bij The Orleans wilde ik m'n sportbet cashen, want Magic had met 1 punt van de Raptors gewonnen. Er bleek echter dat ik het bord gemisread had, want ze moesten met minimaal 6 punten winnen (dat was de bet die ik had gemaakt blijkbaar). Dat was dus wel een tegenvaller, want ik dacht ff dik 19,10 dollar te cashen. Toen maar met een compkaart een colaatje gehaald bij de bar en naar m'n kamer gegaan.

Vandaag heb ik even het boek over Stu Ungar uitgelezen, wat een leven heeft die kerel gehad zeg. Ze moeten hier nog maar eens een echt goede verfilming over maken (er is wel iets maar dat is redelijke crap geloof ik). Dit boek is echt een aanradertje. Lange tijd geleden dat ik zo snel een boek uitgelezen heb, het was toch 300 pagina's.

Ik ga zo even wat casino's uitchecken nog, zodat ik toch alles een beetje gezien heb. Misschien waag ik me nog aan een pokergame; maar dat beslis ik wel on the spot.

Ff hopen dat ik wat beter ga runnen (en goed speel) en m'n winst wat kan uitbouwen.

3 opmerkingen:

HENSBROOKER zei
Deze reactie is verwijderd door een blogbeheerder.
Jelle zei

Tja ik wist wel vrij zeker dat ik beat was...Was echter aan het steamen van m'n badrun, en ik dacht niet dat hij een set of 2 pair had...dat klopte dus ook...
Ik vind dit trouwens geen badbeat verder ofzo hoor. Ik speel de hand goed tot de turn en kan niet wegleggen. Ik was niet committed ofzo.

Kan gebeuren :)

Jelle zei

Ik heb je reactie maar ff verwijderd, ik heb namelijk een hekel aan reclame.