zondag 6 april 2008

LAS VEGAS BABY!!!

Ik ging vrijdag dus naar het MGM Grand. Aldaar aangekomen ging het inchecken weer heel smooth en ik zat binnen no-time op m'n kamertje, die eigenlijk nog best tegenviel. TV met gaar beeld, gare kraan, kleiner dan The Orleans, etc. Ik had wel een mooi uitzicht op Mandalay Bay, Excalibur en Luxor.

De kamer was wel redelijk classy though. Ik had ook flink wat bonussen bij m'n reservering: 35 dollar entertainment/dining credit en 2 gratis cocktails bij de Rouge bar. Een cocktail kost al gauw 12 dollar. Ik betaalde 97 dollar inclusief voor deze deal, dus in feite betaal ik nog maar iets van 40 dollar voor de kamer.

Met m'n 35 dollar ging ik naar fancy restaurant "Shibuya", een Japans restaurant. Normaal zou ik hier nooit naartoe gegaan zijn; ik haat overpayen voor Japans voedsel dat niet eens even lekker is als in Japan. Dit restaurant was vrij professioneel though, ik vond de inktvis echt supergoed smaken.
Ik had vooraf ook wat "edamame" genomen, als appetizertje. Ik verwachtte een klein bakje ofzo, komen ze opeens met iets van een kilo edamame aanzetten, LOL. Dat is echt onmogelijk weg te werken. De Japanse chefs waren niet echt spraakzaam, wat ik wel een beetje jammer vond. Ze waren wel zeer goed bezig qua het bereiden van eten.

Na het eten ging ik linea recta door naar de pokerroom en nam plaats aan een 200 NL tafel. Uiteindelijk 85 euro gewonnen, mede dankzij een grote pot waarin ik de river bluffbette met een gemiste nutflushdraw.

Hierna heb ik nog even een cocktail gedronken bij Rouge en een beetje video-blackjack gespeeld. Uiteindelijk break even uitgecashed.

Vrijdagmorgen was het tijd om weer naar downtown te gaan. Vrijdagnacht en Zaterdagnacht zijn de duurste hotelnachten, de prijs kan oplopen tot 3 of 4x de normale prijs. Vandaar dat ik in een hostel van 22 dollar per nacht heb gezeten.

Downtown is echt zo anders dan de Strip. Het freemont experience gebied is wel ok, maar als je freemont street afloopt richting mijn hostel verandert het straatbeeld wel flink. Overal lopen zwervers, verslaafden, gangsternegerts... Ik voelde me niet echt optimaal toen ik daar rondliep met m'n kekke kleertjes en travelcase.

Toen ik eenmaal bij m'n hostel aangekomen was durfde ik ook bijna niet meer naar buiten. Deze angst was redelijk snel overwonnen echter, alles went. Gewoon door blijven lopen en je mp3 speler aanzetten (de mijne was stuk natuurlijk helaas, ik deed hem wel in om me wat minder aanspreekbaar te maken).

Ik ga nu even stoppen met m'n verhaal omdat mij net gemeld word dat ik hier over 10 minuten weggekicked word. Even snel wat foto's posten:






Yep, ik ben gisteren met een limo naar nachtclub "Body English" in het Hard Rock Casino geweest :) Erg vette shit. Morgen zal ik ff een vervolg schrijven en wat meer foto's posten.

LAS VEGAS BABY!!!

Geen opmerkingen: